Rólunk

  

Örülünk, hogy ide kattintottál, hiszen ez arra utal, hogy érdekel miként és miért is alakultunk meg. Engedd meg, hogy kielégítsük kíváncsiságod és pár szóban felvázoljuk:

A szakmában eltöltött jónéhány év után egy délután, amikor épp a környékbeli számítógépes szolgáltatások színvonaláról és az azzal elriasztott ügyfelek elégedetlenségéről beszélgettünk, úgy gondoltuk, ezt mi tudnánk jobban is csinálni, így elhatároztuk, hogy saját kezünkbe vesszük a dolgokat, azt fogjuk csinálni amit szeretünk, és úgy ahogy mi és mások – az ügyfelek, a piac – megfelelőnek tartják.

Szerintünk a fent leírtakból is jól látszik, mi a cégünket nem egy újabb számítógépes boltként képzeljük el, ahová bemegy az ember, kérdez valamit, vásárol egy teljesen más dolgot, majd hazaviszi és rájön, hogy ezt ő bizony nem is tudja használni.

Akkor mi is a mi célkitűzésünk? Legfőképpen az, hogy azt adjuk Neked amire szükséged van, és úgy ahogy Te szeretnéd. Elköteleztük magunkat amellett, hogy új irányvonalat fogunk mutatni mind szolgáltatásminőségben, mind hozzáállásban. Éppen ezért nem is nyitottunk üzlethelyiséget ahol várnod kell a sorodra, és ha sorra kerülsz akkor azon kell idegeskedned, hogy minél előbb végezz mert a mögötted álló is siet. Ha megtisztelsz bizalmaddal és felhívsz minket, mi a nap 24 órájában készséggel állunk rendelkezésedre, szívesen felkeresünk otthonodban, munkahelyeden, ott ahol a számítógépedet használod.

„Ez így szép és jó, de mi a garancia minderre, láttam én már sok mindent leírva” – gondolod most magadban – ugye igazunk van?! Mi erre is merünk garanciát vállalni. Annyira biztosak vagyunk jövőbeni megelégedettségedben, hogy amennyiben az elvégzett munkánkkal vagy az emberi tényezővel nem lennél megelégedve, akkor ingyen dolgoztunk, a szolgáltatást ajándékba kaptad, nem kell fizetned érte.